dinsdag 14 oktober 2014

GEFELICIFLAPSTAART KAART...


Hallo Bloggers/volgers. Wat ben ik trots dat ik nu weer een mooie kaart op mijn blog kan zetten! Ik had deze ook alweer een tijdje klaar liggen, maar heb even gewacht tot mijn lieve zus Elise het heeft mogen ontvangen.
Want afgelopen weekend heeft ze haar 40e verjaardag mogen vieren. En dat hebben we ook gedaan met een gezellig weekendje weg! We hebben het huisje versierd met slingers en ballonnen, toeters en hoedjes. En vooral een grote 40 verkeersbord aan de deur gehangen, om niet te vergeten...!!
En wat hoort daar nog meer bij? Jawel, een mooie kaart. En nu ik het aardig onder de knie krijg, en al leuke reacties hoor, dat ik verborgen talenten heb, wil ik graag aan jullie deze kaart laten zien die ik voor haar heb gemaakt! Een kaart met een taart! Kaarsjes erbij e.d. Ik vond het wel de moeite waard om het te maken voor mijn zus, en vooral omdat ze 40 werd, wou ik wel een speciale kaart maken. Ze was er zeer blij mee, en nu ben ik dan ook wel erg benieuwd wat jullie ervan vinden! De volgende kaart die ik al klaar heb, word ook heel speciaal. Die wordt voor mijn lieve mams, die binnenkort ook jarig is, en 65 jaar mag worden! Ik zeg dan bij deze: Tot gauw!


                  
 
Voor deze kaart heb ik o.a. gebruikt:
 
-DB papier van Action
-Carton papier
-Marmer block
-Stansrondjes 2x
-Stempel Magnolia
-Charm vlinder van MD
-Stans vlinder
-Decoratie bloemetjes/strikjes/kaarsjes
-Zelfklevende parels roze
 
Alvast bedankt voor jullie lieve reacties..!

2 opmerkingen:

  1. Supermooi gedaan mop, schitterend werkje heb je er van gemaakt, je krijgt het knutselen al aardig onder de knie, ben benieuwd wat je voor mij in petto hebt....

    groetjes mam.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi,leuk met de kaarsjes.
    groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen