woensdag 29 april 2015

Terug van tijdje weg zijn geweest.....
Hallo bloggers.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat van me heb laten horen. Daar had ik ook zo mijn reden voor. In November vorig jaar is mijn lieve man Erik plotseling overleden.
Dat was, en is nu nog steeds een groot verdriet. Logisch natuurlijk dat ik dan even geen behoefte had aan mijn hobby. In Januari ben ik langzaam weer begonnen met werken.
Dat gaat gelukkig goed, en is een fijne afleiding. Collega's zijn erg lief voor me. In Maart ben ik weer begonnen met mijn andere hobby. Ik zing namelijk bij een popkoor. Ook daar ben ik lief ontvangen door mijn mede koorleden, en ook dit is weer een fijne afleiding.

Nu ben ik ook alweer een tijdje bezig met kaartjes e.d. maken, maar het op mijn blog zetten, daar had ik mijn hoofd er even niet naar staan. Beetje bij beetje probeer ik ik de draad weer op te pakken, al hoewel het niet meevalt. Toch vind ik het fijn om even weer creatief bezig te zijn, en trek ik me terug in mijn kamertje samen met mijn lieve beagle hondje Senja.
Die houdt me dan even gezeldschap. Ik heb al aardig wat creaties gemaakt, vooral doosjes maken, vind ik leuk om te doen. Maar om dat allemaal nu op de blog te zetten, dan ben ik wel een tijdje bezig. Dus pak ik nu een creatie die ik net heb afgemaakt vanmiddag.
De rest  van mijn creaties komen nog wel een keer voorbij.

Dan hier mijn kaartdoosje "Enjoy Spring" 

Het patroon heb ik uit Hobbyjournaal 118 gehaald.

Verder heb ik o.a. gebruikt:

-Karton wit papier.
-Disign Block "Romantic Fine Art" van Action
-Plaatje is van Marieke's Disign
-Stempel "Enjoy Spring" is van Noor Disign/Joy Crafts  
-Decoratie bloemetjes
-Zelfklevende parels roze/wit van Cloverleaf
-Marianne Design Creatables Cuttlebug Blaadjes
                      
      De blaadjes heb ik bewerkt met zalmkleurig inkt.
      De achterkant heb ik opgevuld en Blossom bloemetjes van de Action.

 
Ik lees heel graag jullie reactie.
Bedankt voor jullie bezoekje op mijn blog.
 
 


2 opmerkingen:

  1. Wat heb je weer een supermooie creatie gemaakt! Het gemis van lieve Erik zal er altijd blijven, maar gelukkig heb je je hobby weer opgepikt en kun je je gedachten daar wat in kwijt. En zie wat voor mooie dingen uit je handen komt. Erik zal trots op je zijn geweest en dat ben ik ook. Je hebt verborgen talenten en je bent een toppertje.
    Liefs van je zus, Elise

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mop wat heb je een prachtige creatie gemaakt, fijn om ook je afleiding van alles wat er de afgelopen tijd gebeurd is hier in te kunnen vinden. Erik blijft altijd in onze gedachten en kijkt van boven met ons mee hoe jij je leventje weer oppakt. Wij zijn er voor jou, maar dat weet je wel. Ga zo door zoals je het nu doet en maak nog meer van die prachtige creaties.

    Liefs en een dikke kus van je pap en mam.

    BeantwoordenVerwijderen